dimarts, 30 de setembre del 2014

Camp Cat Relleus'14. CAMPIONS DE CATALUNYA

El mapa amb la meva ruta
Diumenge passat els amics de la UPC van organitzar el Campionat de Catalunya de Relleus a Rasos de Peguera.
Finalment podíem repetir equip amb el Lleí i el Pau, amb qui ja havíem quedat Campions de Catalunya el 2011 a Vic.
La cursa va tenir lloc a Rasos de Peguera, en un bosc molt net però amb uns forts desnivells i uns traçats bastant llargs que feien que el component físic tingués una gran importància.
Aquesta vegada em va tocar fer la primera posta. Vaig sortir ràpid perquè s'estirés el grup fins el triangle de sortida i fos més difícil aguantar l'estela dels de davant. Tot i això vaig pujar massa per arribar a la fita 1 i vaig perdre alguns segons rectificant.
De mica en mica, però, em vaig anar trobant bé i recuperant sensacions i posicions. Vaig anar perdent alguns segons a les balises 5, 8, 10 i 11 però encara vaig poder passar en segona posició per la fita de l'espectador darrera d'un Tommi intractable que ens va fotre una pallissa de les bones. 
Després de la balisa de l'espectador ens quedava un petit bucle de 10' en què encara vaig fallar un parell més de balises perdent 1,5' aprox. i permetent que el Narcís dels Aligots m'atrapés i arribés a passar el relleu just davant meu.
Després meu li tocava el torn al Lleí, que va fer bastant bona cursa recuperant dos minuts sobre el BO i deixant enrere als Aligots.
Finalment va córrer el Pau fent molt bona cursa però insuficient per recuperar tot el temps que havia perdut jo.
Al final 2s a 5' del BO que no puntuava pel Campionat de Catalunya ja que el mapa dels Rasos és propietat seva i hi havien organitzat curses (tot i que aquest no va ser el motiu de la seva victòria, sinó que van ser molt millors que nosaltres).
Així doncs per segona vegada el COB ens hem proclamat Campions de Catalunya de Relleus!
A nivell de COB també s'ha de destacar la segona posició en Homes Veterans i en Dones Master.
I felicitar a tots els COBs per la gran temporada i el gran ambient que vam fer durant els Campionat de Relleus demostrant, una vegada més, que som un dels millors clubs de Catalunya. Per mi el millor!
Gran COB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada