dimecres, 5 de gener del 2011

Cursa de muntanya Olvan, 20 de març

Ja hem estrenat l'any nou i amb ell enceto el bloc.
El dia 2 vam anar a fer el recorregut del que serà la primera edició de la cursa de muntanya d'Olvan, que formarà part del Triangular de Curses de Muntanya del Berguedà 2011 i que organitzem conjuntament els Mountain Runners del Berguedà i el Centre Alpí de Gironella.
El recorregut, que té una distància de 19,5km i 1.000m de desnivell positiu, comença i acaba al Centre d'Aventura Indòmit.



La sortida és bastant ràpida per la pista forestal que puja a la casa de La Tor, però de seguida es desvia per una altra pista que ens portarà cap a la Font del Bisbe, on iniciarem la primera part de l'ascens per una pista oberta recentment per on abans hi havia un corriol bastant exigent. Al finalitzar aquesta primera pujada (km 4) hi trobarem un avituallament líquid abans d'afrontar la segona part de l'ascens fins a Campdeparets, on hi trobarem el segon avituallament.
Una vegada a dalt, planejarem una mica per dalt de la carena fins a trobar un camí ramader que ens portarà fins al Santuari de La Portella.
Ara toca una mica més de pista en direcció el Riu Llobregat fins a trobar el camí de les pilones que ens torna a portar fins a Campdeparets on ja agafarem un corriol i la pista de la Tor per tornar fins a Indòmit.

La resta de curses del Triangular tindran lloc a:
Sant Jordi de Cercs el 3 d'abril
Rasos de Peguera el 15 de maig

3 comentaris:

  1. Ei Tarrés ja veig que t'ho curres!!!!! Va, aquesta d'Olvan l'apunto a la llista
    Apa ens veiem nanu!
    Romà

    ResponElimina
  2. Ei!! Molt bé el bloc! A veure si l'anem omplint... ;)

    Lleí

    ResponElimina
  3. Molt bé David! El dia 20 també fan la de Manresa! Mmmmm..!
    Jo també me l'apunto!

    ResponElimina