divendres, 29 de març de 2013

AXP Caldes de Malavella, l'estrena

Enguany s'estrena una nova lliga de raids per terres gironines: el Campionat Aventura Xperience
Com que ja teníem ganes de raids, vam dir amb l'Albert d'anar a fer el primer d'aquest circuit i així començar a posar en marxa un molt interessant projecte en què m'han ofert formar part i que ens ha de dur a córrer uns quants raids importants durant aquesta temporada.
Així doncs que ens vam estrenar com a equip BIMBACHE GRIFONE, amb ganes de passar-ho bé i de començar a agafar rodatge com a equip, ja que encara falta pels compromisos importants de la temporada.
Foto: Adv feel
D'aquesta manera, l'Albert i jo ens vam plantar a Caldes amb ganes de fer una bona cursa, compenetrar-nos bé i anar-nos coneixent en cursa.

El raid es presentava "curtet" i bastant pla, pel que hauríem de córrer bastant. Constava de 6 seccions que podies fer en l'ordre que volguessis.
Nosaltres vam optar per les seccions més llargues de bon començament i així ja treure'ns-ho del damunt. Primer de tot un treking de 19km que vam poder fer amb poc més d'1h45', després una secció de patins de 9km i seguidament una combinada de btt, orientació específica i golf.
En unes 6 hores vam acabar aquestes tres seccions, ara només ens quedava una orientació urbana per la bonica població de Caldes de Malavella, una original secció de "Geocatching" (havíem de trobar les coordenades per arribar fins a uns punts de la població i, a partir de les pistes que trobàvem en aquests punts, havíem de trobar les coordenades del punt final) i, finalment una combinada d'orientació urbana, "espeleo" (seguir el riu termal que travessa Caldes per sota terra) i ràpel en una torre del poliesportiu.
Foto: Adv Feel
Al final vam aconseguir acabar tot el raid en unes 8h, avantatjant en 1 hora aproximadament el segon equip. Dos errors en les preguntes de l'orientació urbana, ens va descomptar 2 punts i no ens va permetre aconseguir la primera posició, havent de conformar-nos en la segona.
El resultat és el menys important d'aquesta prova ja que, com ja he dit, el més important era estrenar-nos com equip a anar-nos traient la son de les orelles.
M'agradaria destacar el treball de l'organització en preparar un raid tècnicament exigent a nivell d'orientació i que el va fer esdevenir bastant interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada