dijous, 7 de juny del 2012

Campions d'Espanya!

Sí sí, ho heu llegit bé, diumenge passat l'equip CATRAID TRANGOWORLD C.O. BERGUEDÀ ens vam proclamar Campions d'Espanya de Raids 2012.
Després de passar-les canutes al Garraf i d'arrossegar-me amb la bici al Campionat de Catalunya de Btt-O, em vaig marcar per objectiu entrenar bé per arribar amb la millor forma possible al Campionat d'Espanya de Raids que es disputaria a Ronda (Màlaga) i no passar-ho massa malament ni pel físic ni per la calor. La veritat és que me'n vaig sortir bastant bé.
El divendres passava a buscar a la Judit, el Gerard i el Xavi per enfrontar-nos a la primera prova del raid: arribar a Ronda amb cotxe, Déu ni do quina pallissa! Muntàvem dues tendes i ens posàvem a dormir a 1/4 de 3 de la matinada. A més, ens hauríem de llevar a les 7 per formalitzar les inscripcions. Així que ja començàvem bé.
Inscripcions, esmorzar, preparar estris i cap a la sortida. Veient els equips que hi havia preveiem una dura cursa per poder estar endavant i intuíem que el podi seria molt car.
Tret de sortida i a córrer. Primer amb un tram d'orientació específica en què els tres corredors podíem anar separats, fem una bona estratègia i ens retrobem sense haver perdut massa temps, continuem amb un trèkking que acabava fent-nos creuar un embassament nedant. Aquí els equips ja es començaven a posar cadascú al seu lloc i nosaltres estàvem 4s lluitant per la 3a posició.
 Continuàvem amb 7km de caiac i després 6km de pujada en patins. Va ser en aquesta última secció on vam poder atrapar i començar a despenjar els 3s classificats i on vam atrapar els 2s. Per fi agafàvem la bici, i és que amb tanta calor, el meu cos només em permet hidratar-me en comoditat sobre les dues rodes, així que ho vaig aprofitar per anar recuperant bones sensacions.
Deixàvem la bici i tornàvem a encarar una orientació específica que ens serviria per despenjar els fins aleshores 2s classificats i... sorpresa, arribem a la transició i ens informen que som els virtuals Campions d'Espanya, no entenem res perquè anem segons, però com a novetat d'aquesta temporada s'ha de córrer amb mixte per poder aspirar al Campionat.
Això ens alegra molt, però volem mantenir la segona posició a la general, així que no perdem temps a la secció urbana de cordes, agafem les bicis per fer la secció més dura del raid i acabem amb 15 km de trekking. 
Finalment arribem a Ronda 2s classificats i amb els tercers gairebé a mitja hora. Ara a dormir ràpid que demà hem d'aconseguir mantenir el que hem aconseguit.
A les 8:30 del matí tornem a arrencar amb una altra orientació específica ens què ens podem tornar a separar, aquesta vegada 2 a peu i un en btt. A mi em toca la btt i intento anar a ritme de btt-O, és a dir, més que córrer intentar volar baix. Fem prou bona secció i en sortim 3s. La part que ens feia més por ja l'hem superat, ara a gaudir de la última secció en btt fins a Ronda.
Ara sí, arribem en 5a posició de la jornada però hem pogut mantenir la segona posició a la general i el Campionat d'Espanya cap a casa. I el que és més important, hem gaudit moltíssim del raid i hem arribat sans i estalvis a casa, que també és un punt important després de conduir 12h havent corregut tantes hores.
Ara ja a pel raid de Portugal del juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada