diumenge, 17 de juny del 2012

Molt premi al Rogaine de La Molina

El mapa, amb l'estratègia inicial
Ahir vam anar amb el Lleí al Rogaine de La Molina, era el nostre primer Rogaine de la temporada i anàvem a veure què tal ens anava. Un sucós premi d'inscripció i estada pagada al Rogaine de Gran Canaria ens "obligava" a anar a per totes a aquesta cursa.

Com sempre, un grapat de bons equips també anirien a per totes, cosa que ja es va demostrar de bon inici anant a la primera balisa (escollida per la majoria dels equips) amb una exigent primera pujada de 100m de desnivell positiu i 150 més fins a la nostra segona.
De bon inici ens vam marcar una ruta un pèl massa exigent per la calor i el desnivell del terreny. A més, el fet d'aconseguir fer set balises a la primera hora ens feia ser molt optimistes i perdre massa temps fent balises de poca puntuació a la part baixa del mapa on s'havien d'anar superant curts però continus desnivells.
Quan ens vam adonar que no podríem fer ni de tros tot el recorregut que ens havíem marcat ja era massa tard, el temps i les forces ja estaven gastades i havíem d'intentar salvar tants punts com fos possible.
Cap al final decidim descartar un parell de "bucles" i acabem de gastar els últims torrons que ens quedaven. Les sensacions no eren bones, havíem perdut massa temps al principi i ara ho pagaríem. El Mayolas i el Sebas ens farien la pell!
Finalment acabem a pocs minuts de les 6 hores i amb 168 punts, tenim la sensació que hauríem d'haver pogut lluitar pels 190 - 200 punts però ara ja era massa tard. Per sort nostra, els Bertafocs arriben 12 minuts tard i penalitzen 20 punts. En total n'havien fet 187, però amb la penalització es queden en 167. Els hem guanyat per un sol punt i a només dos punts dels tercers classificats, els Foracorda que també han fet una molt bona cursa.
Amb el premi buscat
Així doncs, ens proclamem guanyadors del Rogaine de La Molina i ens premien amb la inscripció i estada al Rogaine de Gran Canaria del mes de desembre.
Personalment crec que els justs vencedors de la prova són el Sebas i el Pep Mayolas, han fet una gran cursa i han fet una estratègia millor que la nostra, però així són els Rogaines i el seu reglament. L'any passat ens va passar la mateixa situació a nosaltres al Rogaine de les 3 Valls. Forma part del joc i cal tenir-ho present.
Ara, amb el Lleí, ja tenim objectiu pel desembre. Després de l'esforç d'ahir ens hem ben guanyat la recompensa.

3 comentaris:

  1. FELICITATS CAMPIONS...Els rogaines son moltes coses: estrategia, fisic, sort, hi també quadrar el temps. Però lo important es saber-ho disfrutar!!!
    Apa-li, ens veiem en un altre. (si no teniu por, es clar!!!)
    Sebas

    ResponElimina
  2. Disfrutar ho vam fer, Sebas. A la pròxima intentarem fer-ho millor perquè us costi més guanyar-nos... ;)
    Vam tenir "sort" que us va sortir malament, ja que nosaltres ja no comptàvem pas amb la victòria.

    ResponElimina
  3. És que l'essència de qualsevol cursa o activitat és gaudir-la al màxim (tot i que cadascú ho gaudeix a la seva manera, jeje). Si no ja no val la pena anar-hi.
    Gràcies i ens veiem a la propera!

    ResponElimina