dilluns, 18 de novembre del 2013

Rogaine Cap de Creus

El Lleí i jo abans de la sortida
La setmana passada vam anar amb el Lleí a disputar el rogaine de Cap de Creus. Feia temps que en teníem ganes, per la zona on es feia i perquè els Aligots s'havien currat un mapa d'orientació específica per fer-hi rogaines, cosa que no hi estem gens acostumats. A més a més hi hauria molt nivell entre els participants, cosa que ens motivava moltíssim per anar-hi a per totes.
Poc abans de les 11 del matí, al Port de la Selva, ens van entregar els mapes i vam començar a dissenyar l'estratègia, començaríem anant cap al sud per la part oest del mapa, després evolucionaríem cap a l'est a buscar una zona amb molts punts a la vora de Cadaqués i després aniríem adaptant el nostre retorn depenent del temps disponible.

El començament va ser bastant bo, amb bon ritme, però de seguida vam veure que hauríem d'anar descartant balises, així que vam començar a retallar 30s i 60s i tot semblava que anava sobre rodes. Anàvem fent 6 balises per hora i ho veiem assequible, fins que vam arribar a la zona de Cadaqués. Allà el terreny era molt i molt lent i només vam poder fer 3 balises a la 3a hora i 4 a la quarta.
El nostre recorregurt
Aquí ja vèiem que la cursa se'ns havia escapat i vam decidir fer un retorn ràpid per camí, ja que els camp a través era massa lent.
Cap el final encara vam poder aconseguir un bon ritme, però la cursa ja s'havia perdut a la meitat. Així que agafar el màxim possible i confiar que els altres també haguessin tingut problemes.
Però no va ser així, els altres equips havien començat pel nord del mapa i avançant cap a l'est i havien pogut progressat més ràpid que nosaltres.
Al final 6ns de la categoria i 8s absoluts, a gairebé 30 punts dels guanyadors.
Realment crec que no vam tenir massa fortuna, sí que vam fer alguns errors d'estratègia, però tots els equips que van anar cap el sud est vam pillar per un terreny súper lent.
Ara doncs, a aprendre per la propera, en què tornarem a donar guerra, segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada