dilluns, 19 de desembre de 2011

Campió de Catalunya de Btt-O

Finalment ho he aconseguit, després de perseguir-ho durant unes quantes temporades, m'he pogut fer amb el Campionat de Catalunya d'orientació en bici.
La cursa es presentava molt exigent, tant pel nivell dels corredors que s'hi presentaven com pel desnivell i exigència dels recorreguts, tal i com indicava l'organització a la seva web. A més, els últims dies no havia estat massa fi i no havia pogut entrenar el que volia. Així que anava una mica a l'expectativa de veure com aniria el tema.
L'organització havia previst un recorregut de 32km, pel que vaig creure que un temps de 2h seria un bon temps.
La cursa no em va començar massa bé, ja que un error introduint el mapa al portamapes no em deixava escollir entre els diferents recorreguts per anar fins a la balisa 1. Com que l'única opció que visualitzava ja semblava bastant ràpida vaig decidir no tocar el mapa i anar per aquell camí.
A partir d'aquí la cosa ja va anar diferent, una primera part molt ràpida, de pla i amb el plat gros em permetia rodar a bona velocitat, però sense passar-me, reservant per quan arribés el desnivell.
La cursa va anar bastant rodada, sense cometre errors i pedalant bastant, tot i no tenir massa bones sensacions.
Podi Dones i homes sènior
A mesura que arribava al final veia que podria baixar bastant de les 2h, o sigui que vaig concentrar-me en rodar el més ràpid possible i no cometre cap error. Intentar estar més a prop de l'hora i 3/4 que de les 2h.
La jugada em va sortir millor impossible, ja que vaig aconseguir la victòria per només 20" sobre el David Toll, que també va fer una gran cursa. 

Si mireu els resultats podreu veure el ajustats que van ser els nostres parcials, intercanviant-nos la primera posició durant tota la cursa, i això que sortíem diferenciats en mitja hora l'un de l'altre.
A veure si la temporada vinent puc rendir a aquest nivell a la Lliga Espanyola i em permet fer-hi un bon paper.

1 comentari:

  1. Felicitats!!! crack!!! Tant tu com en Toll sou unes màquines.

    ResponElimina