dilluns, 22 d’octubre del 2012

Entrenant i competint per Guara

Dissabte passat se'ns va oferir d'anar a córrer el 3r Trofeu Peña Guara de Raids de Aventura, Campionat d'Aragó i Campionat d'Espanya de Policies i Bombers.


Ja que s'havia suspès el raid de Madrid de Lliga Espanyola, l'Equip CATRAID TRANGOWORLD C.O. BERGUEDÀ vam veure-hi una bona oportunitat per córrer uns quants corredors, així que vam formar part de quatre equips diferents.
Pujant de la Fuente del Támara
Ja que ni l'Aleix ni jo havíem de córrer a Madrid, ja feia dies que havíem decidit anar-hi, a més, optaríem al Campionat de Policies i Bombers.
Ja que m'havia de desplaçar, vaig aprofitar per visitar una mica la Sierra de Guara, amb el risc de fotre'm com un ànec cada dia però hi tenia ganes.
El dijous vaig aprofitar per fer una ruta en btt d'unes 3 hores, per la zona de Bierge, Morrano, el Castillo de Naya i la Fuente del Támara. No vaig voler aventurar-me a assolir gaire alçada perquè el temps pintava bastos. Tot i això ja en vaig tenir prou per descobrir els forts pendents i pistes pedregoses de la zona.
Pujant per La Costera des de Mascún
El divendres vaig arribar-me fins a Rodellar, com que no volia cansar-me massa vaig fer una excursioneta de 3h caminant per la fantàstica zona del Mascún. Llàstima de no ser escalador, allò és el paradís!!
Arribava el divendres a la tarda i, de moment, el temps aguantava... però era qüestió d'hores. Cap a les 7 de la tarda es va posar a ploure amb ganes i ja no va mig parar fins dissabte al matí.
Arribat el dia del raid ens vam trobar tots els corredors de l'equip, hi havia ganes però estàvem una mica a l'expectativa ja que l'organització es va veure obligada a fer diverses modificacions al recorregut a causa del mal temps.
Finalment el raid va quedar reduït a 40km de btt i 14 de trèkking, ja intuíem que seria molt explosiu el tema. I no ens vam equivocar, es dóna el tret de sortida i comencem ràpid però sense voler morir als primers quilòmetres. De seguida ens posem al capdavant de la cursa i ja no vam abandonar aquesta posició.
Final sota la pluja
La btt es va desenvolupar per la zona sud de l'embassament de Vadiello, en zones que haurien pogut ser molt ràpides però que el fang et feia anar clavat.
En poc menys de 3 hores ens plantem a la transició i iniciem el trèkking, portem bastant avantatge als perseguidors però no ens volem refiar.
En aquesta ocasió recorrem l'espectacular zona rocosa de l'oest de l'embassament, no ens encantem gaire i podem arribar abans que caigui un autèntic aiguat.
Arribem a meta en 5h53', molt contents de la cursa que hem fet i en primera posició absoluta i del Campionat de Policies i Bombers.
M'agradaria felicitar a l'organització per la seva gran capacitat d'adaptació i per aconseguir salvar el raid tot i les adversitats que es presentaven, així pel gran tracte rebut i l'impressionant sopar que ens van oferir. També a la resta de companys d'equip que tots ells van fer una gran cursa i, en general, a tots els equips que es van atrevir a aguantar el "xaparron".
Per la meva part molt content d'haver corregut amb l'Aleix, pel resultat i per l'estona viscuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada