dijous, 11 d’abril del 2013

Desastre a Osca

La setmana passada vaig anar a la 2a Btt-O de la temporada a Osca, motivat i convençut de fer-ho bé. L'objectiu era fer-ho bé i no cometre els errors de la cursa anterior a Astúries.
El dissabte es va disputar la cursa de mitja distància. 14km lineals i 17 balises. El dia es va mostrava complicat pel fort vent del nord que bufava i semblava que en aquella direcció no avancessis. 
El meu recorregut a la Mitja
Si bé els errors d'equivocar-me de ruta que vaig fer a Astúries els vaig solucionar, aquí la vaig cagar en les eleccions de ruta. Un pont que no vaig veure (ja que em vaig fixar només en els dos passos obligats per creuar el riu), una volta innecessària per anar a la 11, no optar per creuar per la vora dels camps i una mega tonta volta per anar a la 13 em van fer perdre 6' respecte el temps del guanyador. Una llàstima perquè havia aconseguit un bon temps i una bona mitja (21km/h) i només vaig estar parat 2'37" per mirar mapa i balisar en 27km.
Però bé, havia de procurar que aquests errors no es repetissin a la cursa llarga que es disputaria el diumenge.
Diumenge vaig sortir molt concentrat per intentar volar. En aquest cas l'ordre de les balises era opcional. Una altra vegada, però, vaig tornar a fallar en les eleccions de ruta i, a més, en l'estratègia per determinar l'ordre de les balises. Així doncs, tot i fer una bona mitja (24km/h) i només parar-me 2'29" en els 34km de la cursa, el primer classificat me'n va treure 13!!!! La diferència està en que ell va fer 31km i jo 34. Tocarà entrenar bé tècnicament perquè aquests errors no es repeteixin.
Aquí podeu veure els resultats:


El meu recorregut a la Llarga
Això sí, vaig ser el primer classificat entre els homes sènior que el dissabte a la tarda vam participar a l'Orientabirring que va organitzar el Club Peña Guara, jeje.
Ara toca entrenar tècnica per millorar i ja centrar-me en l'inici de la Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya que comença aquest dissabte a Tamarite.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada