dilluns, 26 de novembre del 2012

Rogaine del Corredor... tornem-hi!

Si el Rogaine de la setmana passada era per finalitzar la temporada, el Rogaine del Corredor ha estat l'inici de la nova, i és que ja he parat massa durant aquest any com per aturar-me tres setmanes ara al novembre com acostumava a fer, així que una setmaneta de descans i tornem-hi.
Com l'any passat vam fer equip amb el Xavi, hem de començar a posar-nos les piles pel Campionat d'Europa que es disputarà a la Llacuna al gener i, si tot va bé, per repetir al Raid de Copa del Món a Equador al febrer, o sigui que, a córrer s'ha dit.
Ens entreguen el mapa i tenim 15' per fer l'estratègia, realment no és gens fàcil i dubtem bastant abans de començar a pintar el mapa.

Finalment dissenyem una ruta que ens permetria fer totes les balises si som capaços de fer-ne 5-6 a cada hora. I la veritat és que a la primera hora en fem 5 i mig camí cap a la sisena... va bé, però a la segona hora només som capaços de fer-ne 3!!!
No estem fins del tot orientant i hi ha zones molt lentes... serà difícil aconseguir totes les balises.
En alguns moments aconseguim recuperar una mica de temps, però en d'altres fem semi errors que ens en fan perdre.
Al final ens emboliquem massa en una balisa i ja tenim poc temps per arribar, així que ens espera un llarg esprint de 35' fins a meta i sense passar per cap balisa.
Aconseguim arribar 35" abans del tancament i amb 135 punts, ens hem vist obligats a deixar 7 balises, això és molt, hi ha d'altres equips que només n'han deixat 5, a veure com haurà anat.
Mentre dinem es publiquen els resultats, primers homes sènior però tercers en la classificació general. Un equip d'Homes Veterans i un de Mixte han fet 136 punts.
Realment ha estat una cursa molt disputada, molts equips estem enganxats a punts i no hi havia una estratègia clara.
Ara ja a pels Rogaines d'Altafulla, Grancanaria i Campionat d'Europa, això sí, sense descuidar la btt-O de la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada